BRC kleding bestellen

Beste leden, rensters en renners,

Door de corona maatregelen is het kleding proces helaas uitgelopen. Met de versoepelingen van afgelopen weken ziet onze nieuwe leverancier Bioracer nu
mogelijkheid om de kleding te laten passen. Enige tijd geleden hebben wij de keuze gemaakt het aflopende contract met vermarc na drie jaar niet te verlengen. Vanaf 2021 rijden wij daarom in de kleding van BioRacer. Een ander merk en andere pasvorm. Kleding passen is daarom essentieel. Kleding die niet past kan muv productiefouten niet teruggenomen worden door Bioracer of BRC.

Kleding passen

Met de komst van Bioracer gaan wij ook samenwerken met TopSportsWear in Castricum. Dit betekend dat de pasavonden bij BRC vervallen.

TopSportsWear heeft aangegeven vanaf vrijdag 12 maart op afspraak leden te kunnen ontvangen om de kleding te passen. De webshop sluit op 29 maart dus pas je kleding op tijd!

Maak telefonisch een afspraak om te passen bij Topsportwear via Hans Castricum, tel: 06 224 830 76
Er kan gepast worden op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Per uur is er ruimte voor maximaal 4 leden om de kleding te passen. Het passen van de kleding vindt plaats bij:
TopSportsWear
Torenstraat 52
1901 EG Castricum

Kleding bestellen

De kleding bestelling loopt via de site van Bioracer. De prijzen die vermeld staan zijn exclusief voor BRC leden. In de winkel van TopSportsWear kunnen sommige items ook gekocht worden. Echter geldt hier niet de exclusieve BRC prijs.

BRC Leden kunnen kleding bestellen in deze webshop:

Naar de BRC webshop

1. Maak eerst een account aan
2. Plaats vervolgens je bestelling
3.De betaling gebeurd achteraf bij levering aan BRC.
4. BRC zorgt voor de uitlevering van de kleding.

De kleding wordt naar verwachting in juni 2021 geleverd.

De Kleding

Bioracer heeft het huidige ontwerp overgenomen en op verzoek van ons zijn er enkele aanpassingen gedaan. Dit betekend dat de kleurstelling ten opzichte van de afgelopen 3 jaar niet zal wijzigen. Wel ebben wij afscheid genomen van enkele sponsoren en zijn er nieuwe sponsoren bijgekomen. Ook is er met sponsoruitingen op het shirt geschoven waardoor het er allemaal net even anders uit ziet.

In de webshop zal je twee type kledinglijn tegen komen. De EPIC lijn en de goedkopere PROF lijn. Deze lijnen zijn uiteraard met elkaar te combineren bijvoorbeeld een shirt uit de PROF lijn en een broek uit de duurdere EPIC lijn. Bij het passen en op de site van BioRacer kan je je laten informeren over de kwaliteit en het verschil tussen deze twee lijnen.

JEUGD kleding

De jeugd kan zijn kleding kiezen uit de PROF lijn. Bioracer maakt voor de jeugd geen onderscheid tussen jongens en meisjes. In de webshop kunnen zij allemaal bij de heren profline hun kleding keuze maken en de gewenste maat kiezen. Deze maten worden aangeduid van K1 tot k6 en lopen vervolgens over naar xxs, xs, etc. Vanaf de maat xxs kan er uiteraard wel specifieke dameskleding besteld worden.

DAMES kleding

De EPIC lijn zie je niet in de webshop voor dames. Martijn Lust (Bioracer) adviseert eerst de heren versie te passen. Doorgaans is dit goed is zijn ervaring. Mocht dit niet naar wens zijn maar gaat de voorkeur wel uit naar EPIC. Dan kan dat apart geregeld en gepast. Vraag hier naar in de winkel of een berichtje aan Harm.

Voor vragen over je bestelling kan je via WhatsApp contact opnemen met Harm Twaalfhoven.

Comments:

  • Martin Guit

    Goedemiddag,
    Kan ik als niet lid ook BRC kleding bestellen?

    Beantwoorden 19 oktober 2021 at 11:34

Laat een bericht achter