BRC actief in de Zwift Racing League

Winter is coming is de onheilspellende lijfspreuk van de familie Stark in de fantasyserie Game of Thrones. Een waarschuwing die er op neer komt dat je je maar beter goed voor kan bereiden op de ontberingen die de winter gaat brengen. Ook nu de winter nog zo ver weg lijkt. Een winter die voor steeds meer renners van BRC gekenmerkt wordt door wedstrijden op het strand vol strijd, kou en snijdende wind.

Zes man hebben deze waarschuwing ter harte genomen en zijn in hun schuur, zolder of berging de nodige voorbereidingen aan het treffen op de komst van de kou. Nee, ze verzamelen geen brandhout of leggen voorraden compote aan. Ze hebben zich ingeschreven voor de Zwift Racing League in de hoogste categorie.

Een competitie over zes wedstrijden die elke dinsdag op wisselende parcours worden verreden. Inmiddels zijn de eerste twee wedstrijden geweest en tot nu toe is het een hele harde leerschool. Ten Zeldam en Röling weten nog de nodige punten binnen te sprokkelen, maar zijn ook blij als na een kilometer of 28 de finish opduikt. Voor iedereen is het in elk geval iedere week een hele goede prikkel in de voorbereiding op het strandseizoen.

Aankomende dinsdag wordt een virtuele ploegentijdrit verreden.

Heb je op de dinsdagen ook zin om je voor te bereiden op de winter. Het is nog mogelijk om je ook in te schrijven voor het BRC team. Heb je interesse stuur dan een mail naar wouterbreedtbruijn@gmail.com

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter