Blik op de toekomst van BRC

Wouter Breedt Bruijn liep afgelopen anderhalf jaar al met het plan rond om in gesprek te gaan met leden over de behoeften die leven en waar de BRC haar dienstverlening kan verbeteren en uitbouwen. Ook het bestuur reageerde direct enthousiast op de plannen van Wouter en steunt dit initiatief volledig.

Een fysieke bijeenkomst had verreweg de voorkeur alleen zat COVID ons de afgelopen tijd in de weg. Nu alles weer een beetje kan werd maandag 4 oktober de gespreksavond georganiseerd. Met sponsor ‘De Vuurlinie’ in Beverwijk als inspirerende locatie gingen onder leiding van Wouter ca. 25 leden met elkaar in gesprek over diverse thema’s.

De besproken thema’s waren onder meer bepaald door de enquête die vooraf ging aan deze avond. Maar ook aan de droom die iedere aanwezige mocht opschrijven: hoe moet BRC er over vijf jaar uitzien? In verschillende gespreksrondes werden de beelden en thema’s besproken door antwoord te geven op de volgende vragen: Wat gebeurt er nu? Waar willen we naar toe? Wat hebben we nodig om daar te komen? Daarna werden de resultaten aan elkaar gepresenteerd. Dat leverde een rijk pallet aan ideeën en zaken op die om verdere uitwerking vragen. De avond vloog voorbij en de aanwezigen waren unaniem van mening dat hier een vervolg aan moet worden gegeven. Dat gaat ook gebeuren.

Wouter maakt uitgebreide terugkoppeling aan de leden, wat teven dient als basis voor het vervolg. We kijken terug op een unieke avond, waarbij het super gaaf was om weer eens op deze wijze met elkaar in gesprek te kunnen zijn met straks als resultaat een nieuwe visie op de toekomst voor BRC Kennemerland. Raak je enthousiast en wil je meedenken? Er is nog alle kans om in te voegen.

Wordt vervolgd.

Een deelnemer

Comments:

  • Ton Duin

    Succes met de plannen !

    Beantwoorden 23 november 2021 at 06:40

Laat een bericht achter