Bestel nu je BRC kleding

Van 27 augustus tot 12 september kun je weer kleding bestellen. Vul je BRC-garderobe aan met de nodige winteritems zodat je ook in de koudere dagen lekker door kunt trainen. De BRC-Bioracer webshop opent weer voor beperkte tijd de virtuele deuren. Zorg dat je op tijd bent en vergeet vooral niet je kleding te passen als je niet zeker bent over de maat.

Kleding passen
Net als de vorige levering werken we samen met TopSportsWear in Castricum. De kleding kan gepast worden in de winkel in Castricum. Wij raden aan om alle verschillende items te passen. De maat van een jasje kan namelijk afwijken van een maat van een shirt. Fout bestelde kleding kan niet door de club worden omgeruild.

TopSportsWear
Torenstraat 52
1901 EG Castricum

Het bestelproces
De kleding bestelling loopt via de site van Bioracer. De prijzen die vermeld staan zijn exclusief voor BRC leden.

  1. Je besteld je kleding in de webshop van Bioracer
  2. Maak eerst een account aan of login met je bestaande account
  3. Plaats je bestelling
  4. De betaling gebeurd gelijktijdig met de levering
  5. De uitlevering verloopt via BRC
  6. De kleding wordt naar verwachting in oktober geleverd

De Kleding
In de webshop zal je twee type kledinglijn tegen komen. De EPIC lijn en de goedkopere PROF lijn. Deze lijnen zijn uiteraard met elkaar te combineren bijvoorbeeld een shirt uit de PROF lijn en een broek uit de duurdere EPIC lijn. Bij het passen en op de site van BioRacer kan je je laten informeren over de kwaliteit en het verschil tussen deze twee lijnen.

JEUGD kleding
De jeugd kan zijn kleding kiezen uit de PROF lijn. Bioracer maakt voor de jeugd geen onderscheid tussen jongens en meisjes. In de webshop kunnen zij allemaal bij de heren profline hun kleding keuze maken en de gewenste maat kiezen. Deze maten worden aangeduid van K1 tot k6 en lopen vervolgens over naar xxs, xs, etc. Vanaf de maat xxs kan er uiteraard wel specifieke dameskleding besteld worden.

DAMES kleding
De EPIC lijn zie je niet in de webshop voor dames. Martijn Lust (Bioracer) adviseert eerst de heren versie te passen. Mocht dit niet naar wens zijn maar gaat de voorkeur wel uit naar EPIC. Dan kan dat apart geregeld en gepast. Vraag hier naar in de winkel.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter