2e wedstrijd Vuurlinie Competitie prooi voor Bruno van Beek

Helaas gisteren een wat teleurstellende opkomst bij de 2e wedstrijd van de Vuurlinie Competitie 2022 bij DTS. Aan de weersomstandigheden kon het niet liggen zou je denken want wegwielrennen is toch echt een buitensport. 18.45 nog een klein regenbuitje wat geen naam mocht hebben, maar gedurende de koers vanaf 19.00 uur was het gewoon droog en bleef het verder droog.

Goede koerstemperatuur en een straffe westenwind die de oorzaak was van een mooie open koers. Zeer verheugend was het optreden van maar liefst 6 DTS mannen en vrouwen nieuwelingen. Mooi om te zien dat deze youngsters zich prima aan het ontwikkelen zijn als wielrenner of zoals een van hen na afloop glunderend opmerkte “hier word ik echt hard van”.

Collin Westbroek liet maar weer eens zijn goede vorm en ontwikkeling zien en won de wedstrijd bij de Nieuwelingen.  Bij de Elite, Belofte & Junioren was winnaar Bruno van Beek een klasse apart. Na afloop de koers van jong t/m de 50+ tevreden gezichten, werkelijk geen onvertogen woord gehoord.

Een heerlijk ouderwets wielrensfeertje zoals vroeger voor Covid gewoon was.

Uitslagen: https://results.sporthive.com/events/PC1963679

Volgende week 13 april de derde wedstrijd van de DTS/BRC Vuurliniecompetitie 2022 bij BRC in Beverwijk. Start 19.00 uur stipt. Het online inschrijfformulier volgt z.s.m.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter