2e wedstrijd Vuurlinie 2020 Woensdag 22 juli.

–Vooraf inschrijven verplicht–
Na het geweldige succes van de eerste Vuurliniewedstrijd afgelopen woensdag met het maximale deelnemersveld van 60 renners, op het Sportpark Kalverhoek bij DTS, gaan we komende woensdag 22 juli de tweede wedstrijd organiseren. Gastheer is dan BRC Kennemerland – Aagtenpark in Beverwijk.
Vanwege de Corona maatregelen is het nog steeds verplicht om je vooraf in te schrijven via het nu bekende inschrijfformulier. De link naar het inschrijfformulier is terug te vinden onderaan dit bericht. De inschrijving sluit om 23:59 op 21 juli 2020. Nieuw op het inschrijfformulier is het verplicht vermelden van het KNWU ID nummer.
Ook deze keer zullen beide clubs nog geen inschrijfgeld vragen en dus zullen er dan natuurlijk ook nog geen geldprijzen zijn. Maximaal mogen er ook nog steeds 60 renners/rensters in totaal meedoen aan de Vuurlinie-wedstrijden. Zorg dat u zichzelf op tijd inschrijft, afgelopen week hebben we helaas wat renners/rensters die te laat waren met inschrijven moeten teleurstellen.
Ook deze keer zullen wij nog steeds geen rugnummers uitreiken maar op basis van de MYLAPS-transponders de uitslag opmaken. Controleer van te voren of het abonnement van jouw transponder geldig is en of de batterij niet op is. Zonder transponder of goed werkende transponder kunnen deze renners/rensters niet in de uitslag worden opgenomen.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter