2e Vuurlinie tijdrit – BRC Kennemerland en ZWC DTS

Na het succes van de 1e tijdrit van woensdag 24 juni  is het a.s. woensdag 1 juli om 19:30 tijd voor de 2e tijdrit op het parkoers van BRC Kennemerland in Beverwijk.  De Tijdrit wordt gereden over 4 ronden, wat een totale lengte is van 4,8 kilometer.

Deelname kan alleen via voorinschrijving tot 30 juni 2020 23:59.

Zie onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-D1rVC75-Uu5CYHQr-SaparOzu2lH0IiWWtCwDgL2LAw7Vw/viewform?vc=0&c=0&w=1

MYLAPS ProChip transponder is verplicht om een tijd te hebben. Controleer vooraf of jouw abonnement nog actief is en of de batterij van de transponder niet leeg is.

Er kan worden deelgenomen met de tijdritfiets en de wegfiets. Hiervoor worden aparte klassementen gemaakt, net als heren en vrouwen. Wederom geen inschrijfkosten en wij hopen weer op zoveel mogelijk deelnemers.

De tijden worden geregistreerd via MYLAPS dus is een transponder verplicht om een tijd te hebben. De eerste renner zal starten 19:30 en er wordt om de twee minuten gestart. Er zullen dus nu ook meerdere renners tegelijk in de baan rijden.

Uiteraard gelden de versoepelde (!) Corona-regels waaronder het nog afstand houden op 1,5 meter. Net als vorige week worden er ook geen rugnummers uitgereikt (transponder wordt de identificatie)

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter