Zaterdagochtend-trainingen BRC Kennemerland populair

Zeer slechte weersvooruitzichten voor de zondag en een klein snufje lente op de zaterdag lokte veel renners afgelopen zaterdagochtend naar de poort van BRC. Inclusief een paar gastrenners ruim 20…. Met zeer duidelijke instructies van zaterdagkapitein Fred Pronk trok het peloton zich op gang, Noord-Holland in. De bekende routes, om alle risico’s de baas te blijven. Bij Assendelft sloten nog wat Zaanse leden aan. Er viel, zo te horen, veel te bespreken.

Vanaf de rand van de Beemster werd het wat stiller omdat voor de wind het tempo werd opgevoerd. Van een bekende passerende automobilist hoorde ik later dat de rij BRC-renners een mooi schouwspel opleverde. Bij Avenhorn de stop en splitsing én bij een enkeling de twijfel voor ‘lang’ of ‘kort’. Wat gelijk staat aan ‘up tempo’ of iets minder hard. Hardrijder Visser meldde dat hij er wel zin in had. Dat leverde iets minder renners op voor de lange ronde. De lange ronde (ca. 120km) doet inmiddels standaard Kolhorn aan, wat de veiligheid te goede komt. De kortere route (ca. 90km) gaat via Alkmaar Noord en Bergen over de Egmonden, terug naar Beverwijk.

Voor elk wat wils. Wil je het eens proberen? Kom gewoon langs. We houden graag rekening met renners die nieuwsgierig zijn naar  wielrennen bij onze club. Sportiviteit en gezelligheid gaan ook op zaterdag goed samen bij BRC!

Tot zaterdag!

Een deelnemer

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter