Wedstrijdverslag Vuurliniecompetitie

Ondanks de slagregens en hagel eerder op de dag toch weer tot de laatste ronde droog en dus prima koersweer bij de derde wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2024 bij BRC Kennemerland. Het was wel koud en met een straffe noordwester was het natuurlijk wel zwaar op het parkoers aan de Aagtendijk. Maar de aanwezige renners trapte zich vanzelf warm, de meesten zochten elkaar op en bleven wijs zich verschuilen in het peloton. Hierdoor werden de winnaars van zowel de Sportklasse als bij de Elite & Beloften bekend middels een (massa)sprint.  Bij de derde categorie de 50+ was de winst voor Bram van Kester die gewoon in zijn eigen tempo de wedstrijd uitrijdt, ook daar is plaats voor bij de Vuurliniecompetitie. Bram kreeg gezelschap van vader en zoon Braak en gedrieëlijk kwamen zij over de finish. De sprint van het Sportklasse peloton werd gewonnen door een ijzersterke sprint van Kelvin Frank voor Ties Danenberg en Sebastiaan ten Zeldam.  De sprint van de Elite en Beloften werd gewonnen door Koen Klinkhamer voor Merih Hailemariam en Raymond Splinter.

Aankomende woensdag 1 mei aanvang stipt 19.00 uur de 4e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie bij DTS Sportpark Kalverhoek. Vooraf inschrijven. De inschrijving sluit op de wedstrijddag zelf 1 mei om 12.00 uur

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!