Wedstrijdverslag Vuurlinie 29 mei

Uitstekende koersomstandigheden gisteren, dus stonden er 25 renners aan de start bij DTS voor alweer de 8e wedstrijd van de Vuurliniecompetitie 2024. Uiteraard de gebroeders Kroeze en natuurlijk Koen Klinkhamer, die maar weer eens de wedstrijd in categorie A op zijn naam schreef, maar ook Senna Bakker die zich uitstekend vermaakte en de lat voor zichzelf hoog legde. Dat is de instelling Senna, los dat jij je vermaakte vonden wij het ook gezellig dat je er was. Ook Mikai Krijt was als Nieuweling aanwezig en probeerde het zelfs nog een keer op zijn nieuwelingen verzet alleen.

De aanwezig jury was deze week wat “dun” bezet maar met de hulp van Wendy en Britt (onze dank is groot!) verliep de organisatie weer soepel. Kortom een geslaagde wedstrijd.

Uitslagen: https://sporthive.com/sessions/9046933

Competitiestand: https://sporthive.com/organizations/205192/championships

Volgende week (5 juni) de 9e wedstrijd van de DTS/BRC Vuurliniecompetitie 2024 bij BRC in Beverwijk. Start om 19.00 uur. Inschrijven kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd21kZlvufpil135zDE1UIbiBv5HSxoHsXcX31UZOOiy-AZWA/viewform

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter