TONSCHOLTEN. viert jubileum. 50 jaar vakmanschap, een halve eeuw aan toewijding.

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met ongeveer 50 medewerkers, 1.800 m2 showroom en duizenden gerealiseerde of geleverde badkamers, toiletten en tegelvloeren. Het familiebedrijf, onder leiding van de tweede generatie, broers Bob en Kick, en Pascale Scholten, is door hun ondernemersgeest, energie en toewijding uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, waar vakmanschap na 50 jaar nog steeds hoog in het vaandel staat.

Modern en eigentijds op de vierkante centimeter
Met 50 jaar ervaring is TONSCHOLTEN. een inspiratie voor velen. Het bedrijf draagt uit dat de badkamer, toilet of tegelvloer een weerkaatsing moet zijn van stijl en comfort. Met trots is TONSCHOLTEN. gespecialiseerd in de creatie, realisatie en levering van badkamers, toiletten en tegelvloeren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek.

Geen twee huizen zijn hetzelfde, daarom biedt het team van TONSCHOLTEN. op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van de klant. De ontwerpen combineren functionaliteit met een verfijnde esthetiek, wat resulteert in badkamers, toiletten en tegelvloeren die een oase van rust en luxe vormen. Van het eerste concept tot de laatste tegel op de vloer, zij kunnen zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van ieder ontwerp en streven naar perfectie in elk detail.

Vooruitstrevendheid zit in het DNA

Innovatie staat al 50 jaar centraal bij TONSCHOLTEN. De nieuwste trends worden altijd omarmd, maar er wordt ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwerpen. In de toekomst blijven ze zich focussen op innovatie, vindingrijkheid, creatie en realisatie.

Bob Scholten: “Wat ons uniek maakt, is dat wij onze mensen – van tegelzetters tot loodgieters en timmerlieden – in vaste dienst hebben. We kunnen onze klanten volledig verzorgen.” 

Kick Scholten: “Dat is ook zoals onze ouders het bedrijf hebben opgezet en het werkt nog steeds uitstekend. Daarmee bewaken we onze kwaliteit, zodat het bedrijf ook over tientallen jaren nog kan blijven voortbestaan.”

Succesvol zijn, dat doe je niet alleen. Dankzij het vertrouwen van alle klanten kan TONSCHOLTEN. nu het 50-jarige jubileum vieren. Met de niet aflatende, creatieve inzet en de passie van de medewerkers en intensieve samenwerking met leveranciers, blijven zij dat in de toekomst doen.

Donderdag 8 februari 2024 viert TONSCHOLTEN. het 50-jarig bestaan. Je bent van harte welkom tussen 09:00 en 16:00 in de showroom voor een kopje koffie, taart en een kleine attentie. Adres: Westerwerf 2, 1911JA, Uitgeest. Neem ook een kijkje op de nieuwe website tonscholten.nl

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter