Röling komt goed de winter uit en zet meteen de toon

Kantine kraakhelder, de kleedkamers keurig netjes en het jury onderkomen weer spik en span (oud Nederlandse uitdrukking). De Ton Scholten tegels & sanitair (50 jaar!) maandagavond competitie 2024 staat op het punt van beginnen. Bovendien deze eerste keer prima weersomstandigheden, groot deelnemersveld, veel publiek al meteen weer de eerste avond, met natuurlijk de vaste klanten die met koffie moeten zorgen voor ook deze avond weer een top omzet in de kantine wederom bemand door Jos Niesten en als Theo van Lieshout tenslotte zijn rugnummer heeft opgehaald en opgespeld kunnen wij van start gaan.
Drie rondjes rustig op verzoek uit het peloton voor deze eerste keer, maar als de bel drie rondjes voor vertrek klinkt gaan meteen 2 man aan de haal Thomas Jonker  en Mike Brantjes met meteen een leuke voorsprong, een paar rondjes later zagen Jeffrey van der Velden en Frank Röling het gevaar en sloten binnen een paar rondjes aan bij de koplopers, het peloton liet het in eerste instantie begaan hoewel een paar man toch een beetje zenuwachtig werden en probeerden uit de greep van de groep te geraken.
Maar wat er ook gebeurde de 4 man bleven buiten bereik en reden steeds verder weg op het laatst moesten zij een beetje temporiseren om het peloton, waar de meesten deze avond in de groep konden blijven, niet te dubbelen. De uitslag stond dus een paar rondjes voor het einde al vast alleen de volgorde was nog wel een verrassing. Die volgorde werd uiteindelijk: 1e Frank Röling 2e Jeffrey van der Velden  3e Mike Brantjes 4e Thomas Jonker. Deze mannen pakten dus de meeste punten. Rest uitslag en stand volgt snel.
Maandag 15 april om 19:00 de 2e wedstrijd. Tot dan!
Henk de Ruiter.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter