Mike van der Meij volgt Kees Jan van Toledo op als voorzitter van BRC Kennemerland

Afgelopen dinsdag 30 januari hebben de leden op de Jaarvergadering van BRC Kennemerland unaniem ingestemd met de voordracht van Mike van der Meij als nieuwe voorzitter van BRC Kennemerland. Mike nam de voorzittershamer over van Kees Jan van Toledo die maar liefst 18 jaar deze functie voor BRC heeft ingevuld.

In een zeer goed gevuld clubhuis is Kees Jan met mooie woorden toegesproken door Ton Scholten en Jos Niesten. Daarna heeft Cees Schrijen, met prachtige  beelden ondersteund, op ludieke wijze een overzicht gegeven van wat er zoals gepasseerd is onder het voorzitterschap van Kees Jan en wat zijn rol daarin is geweest. Een indrukwekkend aantal feiten en gebeurtenissen. Met als meest in het oog springend de complete metamorfose van ons parkoers.

Op de voordracht van het bestuur Kees Jan tot Erelid te benoemen volgde een luid applaus vanuit de zaal. De bijbehorende bescheiden werden overhandigd door penningmeester Ria de Ruijter. Zichtbaar ontroerd bedankte de oud-voorzitter de leden en sponsoren voor het genoten vertrouwen in de afgelopen 18 jaar.

Na dit intermezzo en de pauze nam Mike van der Meij de voorzittershamer ter hand en zette uiteen wat zijn beelden zijn bij de toekomst van BRC. Tevens presenteerde hij samen met bestuurslid Wouter Breedt Bruin een aantal concrete plannen, vooral rondom het 365-dagen-per-jaar-wielrennen, het credo van BRC anno 2024. Als slotstuk werd de vernieuwde kledinglijn gepresenteerd met daarin ook het nieuwe logo van de trouwe hoofdsponsor Ton Scholten.

Na de vergadering werden met een hapje (de bekende borrelnoten) en een drankje herinneringen opgehaald en vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Rond middernacht keerde de rust terug aan de Aagtendijk.

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter