Erwin Krom terug in Egmond-Pier-Egmond

Na 10 jaar niet meer mee te hebben gedaan, vandaag de draad weer opgepakt. Alles tip top voorbereid, enkel het startopstel-tijdstip voor het behalen van een goede klassering. Ik dacht dat het startvak een uur van te voren al aardig gevuld zou zijn, maar dat bleek niet zo. 3/4 uur i.p.v. een 1/2 uur van te voren opstellen had ik achteraf gezien er wel voor over gehad.

De eerste 10 minuten volle bak moeten rijden z.g.a. solo met ca. 60 man voor mij aan de start. Vervolgens in de 2e kopgroep beland. Direct meegedraaid, maar te lang op kop gereden en vlak erna helaas moeten lossen . Nog niet hersteld. Vervolgens iets laten afzakken. Met een groep van 6 doorgereden. Al snel werd deze uitgedund tot 4 man. Bij Wijk aan zee nog met 3 over.

Vlak voor Wijk aan Zee op de terugweg nog even kunnen mee springen met de business kopgroep en mee de klimheuvel op. De 2 van mijn groep achter gelaten. Helaas weer terug op het strand deze groep toch weer moeten laten gaan. Tussen Wijk aan Zee en Heemskerk met z’n tweeën gereden en elkaar duwen. Vervolgens weer met een groepje inhalers meegereden en verder door naar Egmond. P28/221 #startlicentie.

Klimklassement Strandhotel Het Hoge Duin P75/2592,overall 🥳 Conditie was in orde, alhoewel dit in de zomer toch echt beter is. Verder een rete-gezellige dag gehad (BRC-stand, Sporthal, Beach Bastards).

Erwin Krom (BRC Kennemerland).

Ps: op de foto helemaal links Erwin Krom (red.)

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter