Doe mee en help de Jeugd te schitteren tijdens de “The Triple”!

Beste BRC’ ers,

Het is tijd om de jeugdrenners te laten schitteren en te laten zien waar ze toe in staat zijn! Op dinsdagavond 18 juni wordt op het prachtige parcours van de Beverwijkse wielrenvereniging (BRC) een spannende jeugdwedstrijd genaamd “The Triple” gehouden. Dit evenement belooft een spectaculaire ervaring te worden voor zowel de jonge talenten als voor de toeschouwers die hen aanmoedigen.

Eén van de hoogtepunten van “The Triple” is de puntenklimkoers, waar de jonge renners zich zullen meten op uitdagende klimsecties van het parcours. Maar om dit evenement tot een groot succes te maken, hebben we de hulp nodig van vrijwilligers zoals jij!

Als lid van de Beverwijkse wielrenvereniging ken je als geen ander de passie en de opwinding die deze sport met zich meebrengt. Door jezelf aan te melden als vrijwilliger voor “The Triple”, geef je niet alleen iets terug aan de wielergemeenschap, maar help je ook bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze jeugdige deelnemers.

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen, van het begeleiden van renners tijdens de wedstrijd tot het ondersteunen van het organisatieteam achter de schermen. Jouw bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil en wordt enorm gewaardeerd.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team van vrijwilligers en help mee om “The Triple” tot een succes te maken! Samen kunnen we onze jeugdrenners aanmoedigen, ondersteunen en inspireren terwijl ze hun dromen najagen op de fiets.

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Frank van Riemsdijk via een PB. Laten we samen bouwen aan een onvergetelijk avond voor de jeugd en de wielergemeenschap van Beverwijk!

Met sportieve groet,

Frank van Riemsdijk 06-53702085

Nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Laat een bericht achter